11 Haziran 2024

4. sınıf öğrencilerimizle içinde İtalya, Ukranya, Romanya, Slovakya, Portekiz ve Polonya’dan öğrencilerin de yer aldığı ‘My Dear Planet’ eTwinning projesi kapsamında Mart, Nisan ve Mayıs aylarında çevre bilinci oluşturmak ve sorumlu tüketim alışkanlıkları kazandırmak için düzenlediğimiz etkinlikleri sizlerle paylaşmak isteriz. Bu proje ile öğrencilerimizin gelecek kuşaklar için çevreci bir yaşam tarzı benimsemelerini ve sürdürülebilir kalkınma hedeflerine katkı sağlamalarını hedefliyoruz.

Our 4th graders participated in the eTwinning project ‘My Dear Planet’ with schools from Italy, Slovakia, Poland, Portugal, Romania, and Ukraine.We conducted a variety of activities during March, April, and May to raise awareness among students about environmental issues. As part of this project, we strive to promote sustainability and help our students adopt an environmentally friendly lifestyle.