TED Üsküdar Koleji, TED Genel Merkez onaylı TED Üsküdar Koleji Burs ve İndirim Uygulamaları İç Yönetmeliği’nde tanımlanan aşağıdaki indirim olanaklarını sunmaktadır. Ayrıca 20 Şubat 2022 tarihinde  2021-2022 yılında 6. Ve 7. Sınıflarda okumakta olan öğrenciler için yapılacak olan Giriş/Bursluluk Sınavı sonuçlarına %25, %50, %75 ve %100 başarı bursu imkanı sağlanacaktır.

TED Üsküdar Koleji, TED Genel Merkez onaylı TED Üsküdar Koleji Burs ve İndirim Uygulamaları İç Yönetmeliği’nde tanımlanan indirim olanaklarını sunarak ve 5, 6, 7, 8 ve 9. sınıflar için %100, %75, %50 ve %25 başarı bursu vererek eğitimde fırsat eşitliği yaratmaya özen göstermektedir.

TED Genel Merkez onaylı TED Üsküdar Koleji Burs ve İndirim Uygulamaları İç Yönetmeliği’ne göre, akademik başarı bursları ve indirimler sadece öğrenim ücreti üzerinden yapılır.

Tüm burs ve indirimler öğrenim ücreti üzerinden hesaplanır ve bir eğitim ve öğretim yılı için geçerlidir.  Öğrenci, bir eğitim öğretim dönemi içerisinde burs ve indirimden aynı anda faydalanamaz. Ancak birden fazla burs veya indirim hakkı kazanılması durumunda, öğrencinin lehinde olan en yüksek orana sahip burs veya indirim uygulanır.
Erken Kayıt İndirimi ve Peşin Ödeme İndirimi, bu kuraldan müstesnadır.

Türk Eğitim Derneği 2003-2004 eğitim öğretim yılından itibaren, başarılı ama maddi imkânları kısıtlı öğrencilerin Tam Eğitim Bursu kapsamında okutulması uygulamasına başlamıştır. Detaylı bilgi www.ted.org.tr adresinde bulunmaktadır.