Yemek Hizmetleri – TED ÜSKÜDAR KOLEJİ

Yemek Hizmetleri

Öğrencilerimizin sağlığının korunması ve güvenliğinin sağlanması vazgeçilmezdir. 760m² ve 460m²'lik çift yemekhanemizde dengeli beslenme ilkeleri esas alınarak oluşturulan menüler, hijyen kurallarına uygun bir şekilde servis edilir.

Öğrencilerimizin sağlıklı, dengeli ve hijyenik beslenmelerinin kontrolünü sağlamak amacıyla diyetisyen kontrolünde hazırlanan menüler okul yönetimi onayına sunulacak olup, aylık yemek menüsü okul web sayfasında velilerimizle paylaşılacaktır.

Ayrıca beslenmeyle ilgili öğrencilerimizin takibi diyetisyen tarafından yapılacaktır.

Ocak Ayı Yemek Menüsü

Ocak Ayı Kahvaltı Menüsü

Ocak Ayı Zeytinyağlı Menüsü

Aralık Ayı Yemek Menüsü

Aralık Ayı Kahvaltı Menüsü

Aralık Ayı Zeytinyağlı Menüsü

Kasım Ayı Yemek Menüsü

Kasım Ayı Kahvaltı Menüsü

Kasım Ayı Zeytinyağlı Menüsü

Ekim Ayı Yemek Menüsü

Ekim Ayı Kahvaltı Menüsü

Ekim Ayı Zeytinyağlı Menüsü

Eylül Ayı Yemek Menüsü

Eylül Ayı Kahvaltı Menüsü

Eylül Ayı Zeytinyağlı Menüsü

Atatürk Köşesi

Ansolon