Tuvalden Kaleme Şiir ve Öykü Yarışması

16 Mayıs 2023

Öğrencilerimizin duygu ve düşüncelerini edebiyatın çeşitli türleri ile ifade edebilme yeteneğini geliştirmek, edebiyatla buluşmalarını ve yeteneklerini ortaya çıkarmalarını sağlamak amacıyla bu yıl on ikincisi düzenlenen ve artık geleneksel hâle gelen Notre-Dame de Sion Lisesi Eğitim Vakfı Neslin Değişen Sesi Ortaokulu “Tuvalden Kaleme Şiir ve Öykü Yarışması”nın sonuçları belli oldu.

İstanbul ili tüm ortaokulları arasında düzenlenen yarışmada 6. sınıf öğrencilerimizden Sue Bade Çetinsaya “Gelmelerin Türküsü” adlı şiiri ile şiir dalında birincilik ödülüne layık görülürken, Zeynep Hevi Uzel “Gidiyorum” adlı şiiri ile ikinci olarak ödül alarak kendilerini ve bizleri onurlandırmışlardır. 7. sınıf öğrencilerimizden Emir Kürşat Özdemir ise öykü dalında mansiyon ödülüne layık görülmüştür.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının artarak devam etmesini dileriz.