TED Üsküdar Koleji Açılış Töreni

11 Ekim 2022

TED Üsküdar Koleji, düzenlenen açılış töreniyle 2022-2023 eğitim-öğretim yılına merhaba dedi. TED Üsküdar Kolejinin açılış törenine, protokol, iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri ile öğretmen, öğrenci ve velileri katıldı. Törende öğrencilerin hazırladığı müzik dinletisi ve dans gösterisi yer aldı. TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu törende yaptığı konuşmada eğitimin dönüşümünde temel unsurun öğretmen olduğu vurgusunu yaparak “Bir hayalimiz var, 10 bin genç meşale diyoruz. Eğer biz önünde engelleri olan 10 bin evladımızın engellerini kaldırırsak bu güzel vatanın geleceğini ve 1 milyon gencin hayatının değişeceğine inanıyoruz” dedi. TED Üsküdar Koleji Kurucusu Doç. Dr. Ahmet Çetinsaya ise yaptığı konuşmada Türk Eğitim Derneğinin ülke eğitimine katkılarından bahsederek öğrencilere yeni eğitim yılında başarılar diledi.