TED Okulları Okul Aile Birlikleri Toplantısı okulumuz ev sahipliğinde gerçekleşti.

17 Şubat 2024

Türkiye’nin dört bir yanından gelen TED Okulları Aile Birlikleri Başkan, Başkan Yardımcısı ve üyelerin katılımıyla gerçekleşen toplantının açılışı TED Üsküdar Koleji Kurucu Müdürü Sayın Nevzat Kulaberoğlu tarafından yapıldı. Ardından TED Genel Başkanı Sayın Selçuk Pehlivanoğlu katılımcılara Türk Eğitim Derneğinin misyonu ve yaptığı çalışmaları anlattı. Program kapsamında Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Serkan Karaismailoğlu’nun Beyin Fizyolojisini anlattığı sunumu büyük ilgi gördü.
Bu önemli toplantının okulumuz ev sahipliğinde gerçekleşmesini sağlayan Başkanımız Sayın Selçuk Pehlivanoğlu’na ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.