İngilizce derslerinde; öğrencilerimizin uluslararası iletişim dili olan İngilizceyi yazarken, okurken ve konuşurken akıcı bir biçimde kullanmalarını sağlamak, öğrencilerimize kendilerini farklı platformlarda ifade etme fırsatları sunarak yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine yardımcı olmak, öğrencilerimizi üniversitelerin hazırlık muafiyet sınavları gibi ulusal; BTEC, TOEFL gibi uluslararası sınavlara hazırlamak, ayrıca eğitimine yurtdışında devam etmek isteyen öğrencileri gerekli becerilerle donatmak ve yönlendirmek amaçlanmaktadır.

İngilizce dersleri, öğrencilere farklı olana saygı duyma ve dünyaya farklı bir gözden bakma imkânı verecek şekilde tasarlanmakta ve uluslararası bakış açısını merkeze alacak şekilde planlanmaktadır. Öğrencilerin hem yerel hem küresel meselelerde aktif ve hassas bireyler olması temel hedeflenmektedir.

Okulumuzda yoğun İngilizce derslerinin yanı sıra öğrencilerimizin öğrendikleri dili ders dışında pekiştirecekleri ortamlar sağlanması adına, MUN (Birleşmiş Milletler Simülasyonu) ve GCC (Dünya Vatandaşlığı Kulübü) gibi etkinlikler ve projelerin yapılması planlanmaktadır.